Over ons

 
 

Mijn naam is Petra van Mil en 38 jaar oud, getrouwd met Lucas en hebben samen 3 zonen. Maxim van 8 jaar, Floris van 6 jaar en James van 1.

Toen onze tweede zoon geboren in 2012 werd heb ik besloten mijn fulltime baan op te zeggen en mij volledig op het gezin te richten. Het begon al gauw te kriebelen om toch wat naast het mama zijn te gaan doen. En ben toen begonnen met de geboorteslingers te maken. Al snel werd leukvooreenfeest uitgebreid en heb ik nu een veelzijdig assortiment in babyproducten, verjaardagen en producten voor de kinderkamer.

Het jaar 2017 was een een heftig jaar. Ik kreeg borstkanker in de zwangerschap. Gelukkig hebben heel veel onderzoeken bewezen dat je wel behandeld kan worden en dat de baby geen schade ondervindt van de chemo. Deze wordt door de placenta tegen gehouden. Mijn gezin en de webshop  is voor mij in dit proces een belangrijk onderdeel in het ziekteproces.  De afleiding en de bestellingen zorgen altijd voor een glimlach op mijn gezicht.

Nu in 2019 komt er weer een bijzonder jaar aan voor mij. De laatste stap in mijn borstkanker proces is aangebroken. Er wordt een borst reconstructie van de buik gemaakt . Een prachtige manier voor vrouwen om met eigen lichaamsmateriaal weer een nieuwe borst te krijgen.
Toen 2 jaar geleden mijn borst geamputeerd werd kon ik alleen maar denken ´weg met die tumor`. Ik dacht totaal niet na over wat het met mij als vrouw zou doen. Voor mij betekent het dat ik niet af ben (verminking). Nu het grote moment daar is roept dat veel emotie los. Emotie van angst omdat ik tegen de operatie op zie, maar ook emotie van blijheid omdat ik straks weer vrouw mag zijn.

Lieve groet,
Petra