Over ons

Mijn naam is Petra van Mil en 37 jaar oud, getrouwd met Lucas en hebben samen 3 zonen. Maxim van 7 jaar, Floris van 5 jaar en sinds kort hebben we James mogen verwelkomen in ons gezin.

Toen onze tweede zoon geboren in 2012 werd heb ik besloten mijn fulltime baan op te zetten en mij volledig op het gezin te richten.

Het begon al gauw te kriebelen om toch wat naast het mama zijn te gaan doen. En ben toen begonnen met de geboorteslingers te maken. Al snel werd leukvooreenfeest uitgebreid en heb ik nu een veelzijdig assortiment in babyproducten, verjaardagen en producten voor de kinderkamer.

Het jaar 2017 was een een heftig jaar. Ik kreeg borstkanker in de zwangerschap. Gelukkig hebben heel veel onderzoeken bewezen dat je wel behandeld kan worden en dat de baby geen schade ondervindt van de chemo. Deze wordt door de placenta tegen gehouden. Mijn gezin en de webshop  is voor mij in dit proces een belangrijk onderdeel in die ziekteproces.  De afleiding en de bestellingen zorgen altijd voor een glimlach op mijn gezicht,